Cheats candy crush level 135

level 135

De tips van level 135

De grote truc is om de snoepjes vanaf de onderkant weg te halen. Waar de meeste fanatieke Candy Crushers de fout in gaan is dat ze zo snel mogelijk een gestreept snoepje willen proberen te creëren.

Probeer deze verleiding te weerstaan en doe dit niet! Je zult meer nodig hebben dan de snoepjes met de verticale en horizontale streepjes, want met alleen deze ga je het niet halen. Waar je je beter op kunt focussen is om te proberen een L en/of T vorm te maken van dezelfde soort candy. Het is dus verstandig om weg te blijven van de kleuren waarvan je weet dat ze niet snel een L en/of T zullen worden omdat ze daarvoor niet dicht genoeg bij elkaar liggen. Let dus goed op, kijk goed en neem alle tijd, zodat je een T en/of L kan ontdekken. Dit doe je terwijl je vanaf de onderkant begint. Wanneer dit gelukt is door een L en/of T combo te hebben gedaan komt er een verpakt snoepje. Deze explodeert wanneer je hem met de zelfde kleur combineert, zo gaan de snoepjes en het chocola om de explosie heen kapot. De chocola kan niet over speciale snoepjes, dus je kan de chocola aan de bodem gebruiken in je voordeel. De chocola zal om die snoepjes heen gaan, dus spaar zoveel mogelijk verpakte snoepjes (door vorm L en/of T te creëren) en zorg voor een zoete overwinning door deze op het juiste moment te laten ontploffen!candycrushhackbestand downloaden

Help me uit level 135 van Candy Crush Saga

Sommige spelers denken dat je level 135 alleen kunt halen door veel boosters te gebruiken. Maar trap hier niet in en geef geen geld uit, want de bovenstaande tips helpen je het level te halen zonder boosters. Het belangrijkste is om ingepakte snoepjes te creëren door de techniek die je moet beheersen om een T en/of L vorm te kunnen maken. Dit is de sleutel tot het halen van level 135, let dus goed op en neem je tijd om deze mogelijke vormen te herkennen en niet over het hoofd te zien. Je kan beslissen om geld uit te geven aan boosters voordat het level begint. Dit maakt het level wel een stuk makkelijker. Het ligt er natuurlijk ook aan hoe de snoepjes vallen, zo heb je de ene keer meer geluk als het andere. Het speelveld en de plaatsing van de snoepjes is elke keer anders en soms zal dit mee of tegen zitten. Wat je ook zal helpen is om de vorm van een rij van vijf snoepjes te creëren waardoor er een bol met spikkels ontstaat. Als deze speciale chocolade bol ontploft wordt de kans op een verpakt snoepje nog groter. Als je level 135 van Candy Crush Saga hebt gehaald zullen er nog veel  ontzettend moeilijke levels naderen.

Cheats level 135

Het spel wordt steeds vernieuwd en elke keer komen er weer nieuwe levels bij, zo zijn er nu al meer dan 400. De game is dus bijna niet uit te spelen. Hopelijk helpen deze tips je bij het halen van level 135 van Candy Crush Saga. Zoals eerder beschreven heb je ook geluk nodig, maar geef nooit op! Het halen van dit level zal je een voldaan gevoel geven. Zoals ik al zei kun je het beste gebruik maken van ons candy crush cheats bestand in level 135. Level 110 kun je dit ook het beste gebruiken.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *

Please copy the string wjYRaZ to the field below: